ضعف حافظه
ویتامین E، منیزیم و ویتامین B می‌تواند جلوی ضعف حافظه را بگیرد. مواد غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین ویتامین C، E و سیلیسیوم گیاهی می‌توانند سبب افزایش حافظه شوند. از جمله موادغذایی توصیه شده برای بالا بردن حافظه گیاه جینسینگ، کلم‌سبز و کلم‌پیچ، گردو، گندم کامل، انبه، میگو، تخم‌ آفتاب‌گردان و جعفری است.
زرده تخم‌مرغ هم غنی‌ترین ماده غذایی حاوی کولین است. کولین به ارگانیسم در تبدیل چربی به اسیتیلکولین کمک می‌کند و نقشی مهم در مکانیسم حافظه دارد.
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در سه شنبه 6 ارديبهشت 1390برچسب:ضعف حافظه,حافظه,ساعت 16:15 توسط سید| |

کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد
www.sharghi.net & www.kafkon.com & www.naztarin.com